Servere DNS Private

Serverele DNS Private sunt servere complet ”etichetă albă”. Serverul Privat achiziționat va fi conectat în rețeaua noastră precum și cu interfața web. Serverul va fi administrat de către administratorii noștri de sistem iar dumneavoastră vă veți putea administra cu ușurință domeniile folosind interfața web. Fiecare Server DNS Privat are inclus:

  • Toate opțiunile premium - Management TTL, DNS Secundare, Domenii Cloud, DNS Dinamic, Setări SOA precum și Statistici Orare
  • Zone DNS nelimitate. Puteți găzdui câte zone DNS poate suporta serverul dumneavoastră. Vor fi monitorizate 24/7 iar echipa noastră vă va contacta în cazul în care este atinsă vreo limită a serverului. Vă vom oferi informații detaliate (grafice și jurnale de activitate) din cadrul monitorizării noastre.
  • Înregistrări DNS nelimitate. Puteți găzdui cât de multe înregistrări suportă serverul dumneavoastră. Va fi monitorizat 24/7 iar echipa noastră vă va contacta dacă vreuna din limitele serverului este atinsă. Vă vom oferi informații detaliate (grafice și jurnale de activitate) din cadrul monitorizării noastre.
  • Alegeți doar locațiile de care aveți nevoie. Nu este necesar să aveți 10 sau mai multe servere DNS Private; puteți achiziționa servere DNS Private doar în locațiile din apropierea clienților dumneavoastră.
  • Puteți achiziționa servere DNS Private având exact resursele de care aveți nevoie. Nu considerăm că aveți obligația să plătiți pentru suport, administrare sau componente de care nu aveți nevoie.
  • Toate serverele DNS Private sunt manageriate și le este asigurat suportul de către echipa noastră. Toate caracteristicile și funcționalitățile vor fi transferate serverului dumneavoastră privat.
  • Serverele DNS Private au adrese IP dedicate și înregistrări PTR. Pot fi folosite în servicii de revânzare DNS cu etichetă albă.
  • Sistemul nostru HTTP API vă permite integrarea completă cu sistemele dumneavoastră
  • Timp de livrare 1 zi lucrătoare


Beneficiile utilizării unui server DNS privat

Serverul DNS privat vine cu o mulțime de beneficii și, odată ce începeți să-l utilizați, veți putea profita de ele. Deci, să vă prezentăm pe scurt principalele și cele mai importante beneficii pe care le oferă un server DNS privat:

Caracteristici DNS premium

Cu fiecare server DNS privat, puteți utiliza toate caracteristicile disponibile în planurile DNS Premium. De exemplu, puteți utiliza servicii avansate precum DNS dinamic, DNS secundar și management TTL. Mai mult, serverul dvs. DNS privat va fi gestionat și susținut de administratorii noștri de sistem experimentați și profesioniști. Pe de altă parte, îl puteți accesa prin interfața noastră web, unde aveți posibilitatea de a vă gestiona cu ușurință colecția de nume de domenii.

Înregistrări DNS și zone DNS

Interesant despre un server DNS privat este că vă permite să creați și să găzduiți oricât de multe zone DNS, pe cât poate gestiona serverul dvs. Deci, dacă aceasta este una dintre cerințele dvs. de top, cu siguranță ar trebui să investiți într-un astfel de server. Odată atinsă limita, veți fi anunțat și informat în detaliu. De asemenea, puteți crea numeroase și diferite tipuri de înregistrări DNS. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă configura DNS-ul exact așa cum doriți.

Soluție rentabilă

Un server DNS privat este o decizie accesibilă și practică, deoarece plătiți doar pentru resursele care se potrivesc nevoilor dvs. Nu trebuie să cheltuiți niciun plus pentru funcții pe care de fapt nu le veți folosi. În plus, cheltuielile dvs. sunt doar pentru serverele DNS private din locații care sunt aproape de clienții dvs. Deci, în acest fel, îți îndeplinește perfect nevoile la un preț rezonabil!

Alternativă a serverului DNS privat

Deși Private DNS este o soluție foarte eficientă și rentabilă, nu este potrivită pentru fiecare tip de client. Dacă gestionați multe domenii și căutați o soluție profitabilă, atunci Private DNS este doar pentru dvs. Dar, dacă nu gestionați un număr masiv de domenii, o soluție mai rentabilă pentru dvs. ar fi să profitați de serviciul nostru Anycast DNS cu IP-uri dedicate. Vă va oferi o mare viteză, redundanță și securitate!

Anycast DNS + IP-uri dedicate

Profită de toate beneficiile pe care le oferă rețeaua noastră Anycast DNS!

Obține o ofertă

Au încredere:

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe