100% disponibilitate DNS

Furnizorii de servicii DNS tradiționali folosesc multiple servere cu IP-uri unice precum și locații fizice. Când un server DNS este nefunțional nu poate fi accesat de către vizitatori astfel aceștia au timpi de răspuns foarte mari (câteva secunde). ClouDNS operează propria Anycast DNS rețea în peste 47 datacentere localizate în multiple continente în jurul lumii. Uită de situașiile de nefuncționare și problemele de performanță - rețeaua noastră Anycast are multiple servere dispersate geografic care rerutează traficul din oricare POP-uri atunci când sunt probleme care reduc performanța. Scopul nostru este de a oferi cel mai bun SLA atunci când este posibil. Enterprise DNS oferit de noi este acoperit de 10.000% SLA

Milioane de interogări DNS pe lună

Majoritatea furnizorilor de DNS Administrat își facturează clienții pe baza numărului de interogări DNS efectuate într-o lună. TTL mici, campanii marketing, spam sau orice alt tip de flood DNS pot genera interogări DNS de mii de dolari la sfărșitul lunii sau domeniul tău poate deveni nefuncțional pentru că a atins limita lunară de interogări permise.

Rețeaua noastră DNS pentru Afaceri este creată să poată procesa milioane de interogări pe secundă. Modelul nostru de prețuri nu este bazat pe facturare funcție de numărul de interogări. Nu vei fi niciodată facturat pentru vărfuri de trafic iar domeniile tale nu se vor opri din funcționare niciodată din cauza atingerii limitei de interogări lunară. Nu vei fi niciodată facturat pentru niciun tip de flood prin interogări DNS.

Mii de înregistrări DNS

Sistemul nostru de administrare DNS încorporat este gândit să funcționeze cu numere foarte mari de înregistrări DNS. Ajutăm mulți furnizori de Servicii Internet să administreze zone Reverse DNS IPv6 mari, cu peste 100.000 înregistrări DNS per zonă. Clienții noștri sunt organizații Anti-Spam mari cu Liste Negre bazate pe DNS cu peste 300.000 înregistrări DNS.

Propagare DNS Instantanee

Managed DNS service funcționează cu un sistem dezvoltat de către noi cu propagare DNS instantanee în toate data centerele incluse în rețeaua noastră. Panoul de control din web permite clienților noștri să monitorizeze propagarea în toate data ceneterele în timp real. Poți verifica oricare nume de domeniu, în orice moment, care este starea actualizărilor pentru fiecare dintre data centere. În combinație cu valori mici TTL (de minimum 1 minut) clienții noștri pot implementa orice schimbare mult mai repede și fără timpi de nefuncționare.

Protejat contra atacurilor DDoS la DNS

Sunt mulți furnizori de DNS Administrat pe piață care pot asigura un bun serviciu DNS din punct de vedere viteză și calitate dar nu sunt atatât de mulți când vine vorba de atacuri DDoS, în special atacuri la DNS precum flood-uri uriașe prin interogări. Majoritatea funizorilor de DNS Administrat (incluzând și liderii din industrie) nu oferă niciun tip de Protecție DDoS ci doar protecție volumetrică - bazată pe bandă de trafic; nimeni în afară de noi nu oferă Protecție DDoS pentru flood-uri bazate pe interogări DNS.

Serviciul DNS este un serviciu bazat pe protocolul UDP. Nimic însă nu împiedică efectuarea unui număr foarte mare de interogări DNS de pe IP-uri aleatorii către serverele DNS care administrează numele de domeniu atacat. Atacurile flood prin interogări DNS se bazează pe efectuarea unui număr foarte mare de interogări DNS pentru un singur nume de domeniu. Aproape toți furnizorii de servicii DNS Administrat eșuează în a mitiga și sfârșesc prin a bloca în rețeaua lor numele de domeniu atacat. Protecția noastră contra atacurilor DNS, dezvoltată chiar de noi, este gândită să mitigheze orice tip de astfel de atacuri.

DNS proiectat pentru viteză maximă

Configurarea tradițională a rețelei unicast DNS include două sau mai multe servere DNS cu adrese IP unice precum și adrese fizice unice. De exemplu, majorityatea furnizorilor de DNS de pe piață oferă două sau patru servere de nume localizate în Statele Unite și Europa însă nu există nicio garanție că vizitatorii unui web site precum și resolverele lor DNS sunt conectate la serverele din SUA sau că cei din Europa se conectează la serverele Europene. Dacă un vizitator din Statele Unite este conectat la un server din Europa viteza de răspuns va fi peste 150ms pentru o singură interogare, la fel și pentru vizitatorul European conectat la serverele din SUA.

ClouDNS oferă servicii Enterprise pentru DNS folosind rețeaua DNS Anycast unde un singur server DNS, cu aceeași adresă IP, este distribuit în mai multe data centere din jurul lumii. Vizitatorul web site-ului tău sau resolverul DNS al furnizorului lui de internet se va conecta la cel mai apropiat data center. Rețeaua noastră Anycast asigură cea mai bună viteză posibilă oricărei locații din lume.

Serviciu DNS white-label și adrese IP dedicate

Suntem un furnizor de infrastructură DNS. Majoritatea clientilor noștrii persoane juridice sunt furnizori telecom și de internet, data centere, furnizori de servicii de găzduire precum și studiouri web. Una dintre caracteristicile noastre cheie este posibilitatea de a oferi clienților noștri un serviciu DNS white-label complet cu adrese IP dedicate, avand propriile înregistrări reverse (PTR-uri). Adresele IP dedicate permit clienților noștri să ofere un serviciu DNS transparent către clienții lor folosind prropriu brand și nume de domeniu.

Suport 24/7

Oferim monitorizare și suport continue indiferent de zi sau oră. Suportul nostru Tehnic este online pentru tine 24/7 prin chiat live și tichete. citește mai mult aici îți putem migra zonele gratuit.

DDoS Protected L
$39.95/lună
 • Protecție DDoS pentru DNS
 • 4 Servere DNS Anycast
 • 400 Zone DNS
 • 20,000 Înregistrări DNS
 • Număr nelimitat de interogări lunare
 • 3 Verificare DNS Failover
 • 1000 Redirecționări mail
 • DNSSEC for Primary DNS
 • DNS Secundar
 • All extended Features
Perioadă de evaluare complet gratuită. Nu sunt necesare cărți de credit. Fără trucuri.
Începeți perioada gratuită de probă de 30-zi
DDoS Protected L with Dedicated IPs
$64.95/lună
 • +4 Dedicated IPv4 and IPv6 addresses
 • Custom PTR records and server names
 • All DDoS Protected L features
Cumpărați acum
DNS Personalizat
Based on your needs
 • Externalizare DNS pentru Companii de Găzduire
 • Serviciu DNS white-label și panou de control
 • DNS manager for WHMCS and HostBill
 • Integration with cPanel, Plesk and other platforms
Obține o ofertă
”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe