DNS pentru corporații

La CloudDNS, depășim serviciile DNS tradiționale. Soluțiile noastre Enterprise DNS depășesc limitele planurilor noastre standard. Acestea sunt adaptate pentru a satisface cerințele masive ale rețelelor mari ale clienților noștri și ale afacerilor moderne. Iată cum ne remarcăm:

  • Garanție de funcționare de până la 10.000% pentru operațiuni neîntrerupte
  • Nu există limite pentru interogările DNS lunare solicitate
  • Nu există limite pentru numărul solicitat de zone DNS și înregistrări DNS
  • Propagare DNS instantanee peste toate centrele de date incluse în rețeaua noastră
  • Protecție dezvoltată de noi pentru atacurile bazate pe DNS, concepută pentru a atenua orice atac DDoS
  • Rețea globală Anycast pentru rezoluție DNS de mare viteză din orice locație din lume.
  • Scalați fără efort pentru a vă satisface nevoile în creștere
  • Panou de Control ușor de utilizat pentru ușurință în configurarea DNS
  • Serviciu complet DNS White-Label cu adrese IP dedicate
  • Suport Live Chat 24/7

Contactați experții noștri!

Rețeaua globală DNS Anycast

ClouDNS are o rețea globală Anycast DNS cu 57 PoP-uri situate pe șase continente din întreaga lume. Este o soluție fiabilă și rapidă, care oferă o securitate excepțională pentru companiile din întreaga lume.

Centre de date Anycast

Avantajele utilizării Enterprise DNS

Resurse Suplimentare

Înțelegem că organizația dvs. poate avea nevoie de mai mult decât ceea ce este inclus în planurile noastre standard. Așadar, adaptați un serviciu Enterprise DNS pentru a îndeplini cerințele masive ale organizației dvs.! Indiferent dacă aveți nevoie de securitate îmbunătățită, performanță îmbunătățită sau scalabilitate perfectă, noi vă oferim acoperire.

100% disponibilitate DNS

Rețeaua Anycast a CloudDNS, constând din mai multe servere distribuite geografic, redirecționează automat traficul din orice punct de prezență (POP) în cazul unor probleme de performanță. Ne propunem să oferim cel mai mare SLA posibil. Enterprise DNS furnizat de noi este acoperit de 10.000% SLA.

Securitate

Enterprise DNS oferă protecție avansată pentru a atenua atacurile rău intenționate bazate pe DNS, cum ar fi atacurile DDoS (Distributed Denial of Service). Îți menține site-ul web sau serviciile funcționale și accesibile utilizatorilor, chiar dacă amenințările cibernetice încearcă să-l distrugă.

Viteza Maxima

Cu serviciul Enterprise DNS, clienții noștri primesc cea mai bună viteză posibilă din orice locație din lume, datorită rețelei globale de servere amplasate strategic pentru a reduce latența și a crește viteza interogărilor DNS. CloudDNS oferă una dintre cele mai mari viteze din industrie!

Serviciu DNS White-Label

caracteristică specială este capacitatea de a oferi clienților noștri un serviciu DNS complet cu etichetă albă, cu adrese IP dedicate și propriile lor înregistrări inverse (PTR). În acest fel, clienții noștri pot oferi un serviciu DNS transparent sub propria marcă și nume de domeniu. Această caracteristică oferă mai mult control asupra serviciului lor DNS și creează o experiență consecventă a mărcii.

Scalabilitate

Enterprise DNS este conceput pentru a face față nevoilor DNS tot mai mari ale rețelelor mari și complexe. Oferă scalabilitatea necesară pentru a accepta un volum mare de interogări DNS și nume de domenii, făcându-l mai ușor de extins după cum este necesar.

Ce spun clienții noștri

Incepe Astăzi

Sunteți gata să experimentați următorul nivel de Enterprise DNS? Contactați experții noștri pentru o consultație personalizată.

Au încredere:

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe