ClouDNS Anycast центрове за данни

Европа / Полша / Гданск - Artnet - New!

Центърът за данни на Artnet в Полша, Гданск, има над 20-годишен опит в управлението на комуникациите в страната. Наличието на директна свързаност с Exatel и интернет борсите TPIX, Thinx и EPIX ни дава възможност да покрием почти целия местен трафик, осигурявайки максимална възможна производителност и най-ниска латентност за нашите клиенти тук.

Сертификати: ISO 9001

Европа / Холандия / Steenbergen - Nedzone

Nedzone е премиум център за данни, разположен в Steenbergen, Холандия. Центърът за данни е мрежово неутрален и има връзка с големите световни и европейски телеком доставчици и network exchanges. Нашият мрежов партньор е NForce. Те ни предоставиха голям мрежови канал, в който можем да приложим нашите правила за защита от DDoS, което подобрява целия ни капацитет за защита на DDoS, както в локален така и в глобален мащаб. С информационния център Nedzone и мрежата на NForce имаме втора връзка в Холандия с основните Tier 1 доставчици и най-големите европейски network exchanges като AMSIX и DECIX. Нашето присъствие във втория център за данни в Холандия подобрява мрежовата ни подсигуреност и скалируемост в цяла Европа.

Сертификати: ISO 27001

Европа / Германия / Франкфурт - combahton (Interwerk)

combahton IT предоставя колокация и услуги за DDoS защита в дейта центъра Interwerk Frankfurt. С combahton ние подобряваме не само нашето присъствие в Германия и Европа, но и нашата глобална DDoS защита. Като един от малкото доставчици на пазара, combahton стартира през 2013 с разработката на собствена DDoS защита. Днес те оперират високо напреднало и надеждно решение за защита. Анти-DDoS инфраструктурата е изградена на множество нива на защита. Лошият трафик е филтриран и намален чрез множество нива на филтрация, като финално трафика е филтриран от нашата система. Освен типичните сценарии като TCP, UDP, ICMP, IGMP, GRE и други мрежово базирани атаки, решението на combahton се справя също така и с Layer 7 атаки, които претоварват приложния слой с множество злонамерени заявки.

Европа / Франция / Париж - Virtua Systems (Scaleway DC2)

Virtua Systems предоставя колокационни и мрежови услуги в Scaleway DC2. Центърът за данни се намира в Париж, Франция, предпочитана точка за покриване на нуждите от трафик в цялата страна. С Virtua Systems имаме директен достъп до най-големите доставчици на интернет във Франция, като Orange, и до интернет борсите France-IX и Hopus.

Сертификати: pci-DSS, ISO 27001, HADS

Европа / Русия / Москва - MnogoByte

Центърът за данни MnogoByte е разположен в района на Москва, Русия. Мрежата в центъра за данни предоставя свързаност до всички основни интернет доставчици в Русия и свързаните държави. Свързването на центърът за данни на MnogoByte към нашата мрежа подобрява нашето представяне в държавата както за корпоративни, така и за крайни клиенти. Благодарение на много добрата свързаност тук, ние покриваме близко до 100% от целия Руски трафик вътре в държавата с възможно най-добрата скорост.

Европа / Украйна / Киев - ColoCall

Colocall е един от първите центрове за данни в Украйна, създаден през март 2000 г. Центърът за данни се намира в Киев. Colocall ни дава достъп до най-големите доставчици и интернет централи в страната като UA-IX, GigaNET и DTEL-IX, което ни помага да поддържаме повече от 70% от трафика си локално в страната.

Европа / Швеция / Стокхолм - Glesys

Разположена в Стокхолм, Glesys предоставя пространство за колокация и мрежова свързаност. Покриваме почти целия трафик в Швеция и Норвегия, както и част от Дания. Имаме стабилна връзка с най-големите интернет доставчици в региона, като Telia, и интернет централи - Netnod Stockholm, IXOR, FIXO, NIX, Netnod Copenhagen и STHIX Copenhagen.

Европа / Финландия / Хелзинки - Ficolo

Използваме центъра за данни на Ficolo, разположен в Хелзинки, за да разширим мрежата си във Финландия. С Ficolo имаме достъп до всички големи доставчици на интернет и телекомуникационни услуги в страната, което ни позволява да обработваме почти целия трафик на място. Името на центъра за данни е "The Air" и притежава сертификати ISO 27001, ISO 22301 и PCI DSS.

Европа / Великобритания / Лондон - Telehouse North

Намирайки се в Лондон Docklands, Telehouse North е един от най-добре свързаните центрове за данни в света с достъп до над 100 доставчика. Той е идеален център за данни за клиенти, които се нуждаят от ултра ниска латенция. Telehouse North е целенасочена стоманобетонна конструкция. Като първият създаден Colocation Data Center в Европа, Telehouse North предоставя на клиентите достъп до широка гама интернет доставчици. С 9717м2 техническо пространство този център за данни предлага високоеластична мощност и охлаждане за всички видове ИТ оборудване. 24-часовата охрана защитава обекта.

Сертификати:
Quality Management System: ISO 9001

Европа / Швейцария / Лозана - AlpineDC

AlpineDC е нашият дейта център и мрежови доставчик в Лузана, Швейцария. Този POP ни предоставя достъп до големите транзитни доставчици в региона. Имаме директен достъп до RomandIX, намиращ се в Лузана и SwissIX, намиращ се в Цюрих. Допълнително, благодарение на AplineDC имаме достъп до DE-CIX, един от главните доставчици в Европа, и France-IX, ключов доставчик във Франция.

Европа / Италия / Милано - Servereasy (IRIDEOS)

Servereasy е нашият мрежови партньор в центъра за данни IRIDEOS, разположен в Милано, Италия. Имаме мрежова свързаност с всички основни мрежови оператори в страната и Milan Internet Exchange (MIX-IT), който ни позволява да насочваме целия трафик в Италия и да затваряме свързани страни към този център за данни.

Европа / Испания / Мадрид - Ginernet (Interxion)

Ginernet е нашият доставчик на услуги нагоре по веригата, разположен в Мадрид, Испания. Той е базиран в Interxion Мадрид и има директна връзка с DE-CIX Мадрид и DE-CIX Лисабон, както и с Telefonica и други големи доставчици на интернет в страната. В момента успяваме да задържим над 50% от трафика на местно ниво в страната.

Европа / Румъния / Букурещ - iNES

iNES е нашият център за данни и доставчик на мрежови услуги по веригата, разположен в Букурещ, Румъния. POP е свързан с основните интернет централи - InterLAN и RoNIX, както и с директна свързаност с основните доставчици на интернет услуги и телекомуникационни оператори. С iNES можем да поддържаме почти 100% от трафика локално в страната.

Европа / България / София - Equinix

Equinix Data Center 3DC се намира в София, България. Центъра за данни има връзки към най-големемия network exchange и точка за peering в региона, Bulgarian Internet Exchange (BIX), и връзки към 30+ доставчици на мрежови услуги. Центърът за данни 3DC подобрява нашето присъствие във всички балкански страни.

Сертификати: ISO 27001; ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001; ISO 50001

Европа / Турция / Истанбул - Premier DC

Premier DC е нашият център за данни и мрежови доставчик в Истанбул, Турция. Този POP осигурява достъп до основните доставчици на интернет услуги в страната. От това място поддържаме локалния трафик и обработваме всички заявки по-бързо от всякога.

Северна Америка / САЩ / Калифорния / Лос Анджелис - Psychz Network

В центъра за данни на Psychz в Лос Анджелис, всички охлаждащи уреди са независими с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Разположен в непосредствена близост до сградата One Wilshire, сървърите могат да предоставят 100+ Gagabits в Meet-me-room в One Wilshire и 100+ Gigabits интернет капацитет. Центъра за данни предлага множество доставчици на интернет като Hurricane, China Unicom, Nlayer, Tinet, NTT, Comcast и др. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / WA / Сиатъл

Нашият дейта център в Сиатъл се намира в една от емблематичните сгради в града - Westin билдинг, която е дом на множество мрежи и доставчици на облачни услуги в региона. Нашият мрежови партнъор - Astute Internet, ни предоставя отлична връзка с главните Tier 1 доставчици в региона - Leve3, CogecoPeer1, Shaw, и GTT, и ни свързва към основния Internet Exchange - SIX, къдети се генерират повече от 1TB трафик. Това подобрява нашето присъствие по целия западен бряг на Щатите. От нашия дейта център в Сиатъл имаме и директен peering към Internet Exchange във Ванкувар - VANIX. Връзката ни с Ванкувър подобрява нашето присъствие в цяла западна Канада.

Северна Америка / САЩ / Тексас/ Далас - Psychz Networks

В центровете за данни на Psychz Dallas всички охлаждащи уреди са независимо с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Центърът за данни е с капацитет 100+ Gigabit Internet. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / Тексас / Далас - Colocrossing

Далас е място, в което са свързани множество мрежи, централи и кабели. Градът е много важно място за САЩ. Ето защо ClouDNS свърза втори център за данни в града. С Colocrossing постигаме по-добра резервираност, а центърът за данни добавя допълнителни потоци Tier 1 и Tier 2 към нашата мрежа в Далас.

Северна Америка / САЩ / Ню Йорк - Colocrossing

Центърът ни за данни в Ню Йорк се намира в емблематичната сграда 111 8th Avenue, дом на много големи компании, включително Google и Ebay. Заемаме пространството на 12-ия етаж в центъра за данни на XO Communications. Ние сме свързани с мрежата на ColoCrossing, която работи с големите Tier 1 доставчици в региона - NTT, Level 3 и GTT.

Северна Америка / САЩ / Ню Йорк / Бъфало

Центърът за данни в Бъфало предоставя по-добра скорост, производителност и подисгуреност на нашата мрежа в Ню Йорк. Центърът за данни на Colocrossing е много добре свързан с големите Tier 1 доставчици в региона - Telia и XO.

Северна Америка / САЩ / Вирджиния / Ашбърн - Psychz Networks

В Psychz Ashburn дейта центъра ние използваме цялата мрежова инфраструктура на Psychz Networks. Това подобрява нашето регионално представяне в САЩ и нашита глобална DDoS защита. Ashburn дейта центъра ни свързва към най-важните доставчици на интернет в региона.

Северна Америка / САЩ / Северна Каролина / Ашвил - Immedion

Immedion Asheville е център за данни от корпоративен клас, разположен на високо плато между планините Great Smoky и Blue Ridge в технологичния център Biltmore Park, на около 10 километра от Националния център за данни за климата (NOAA). Разположена между двa планински върха, високо над най-близката наводняваща равнина и достатъчно далече във вътрешността, за да намали риска от ураганни бури и силни ветрове, съоръжението ни в Ашвил е защитено от много природни бедствия, които застрашават други центрове за данни.

Сертификати: SSAE 16; SOC I Type II

Северна Америка / САЩ / Джорджия / Атланта - Colocrossing

Центърът за данни в Атланта подобрява нашата скорост към Джорджия и свързаните щати. Центърът за данни Colocrossing ни осигурява директна връзка с XO Communications, Telia и Hibernia.

Северна Америка / САЩ / Илинойс / Чикаго

Чикагския център за данни е много важен за присъствието ни в Илинойс и цял централен САЩ. Colocrossing ни осигурява отлична връзка с GTT, което е един от основните Tier 1 доставчици ту. С Чикагския център за данни постигаме по-добра скорост и подсигуряване за цялата ни мрежа в САЩ.

Северна Америка / Канада / Квебек / Монреал - eStruxture

Информационният център eStruxture се намира в центъра на Монреал, Канада. Той е свързан с големите доставчици на телекомуникационни услуги в страната. Центърът за данни подобрява нашето присъствие в страната и североизточния регион на САЩ.

Сертификати: SOC2 Type II; HIPAA; PCI DSS

Южна Америка / Бразилия - Durand

Центърът за данни Durand е разположен в Сао Пауло, Бразилия. Той е много добре свързан към всички локални network exchanges и има директна връзка с множество доставчици в региона. Свързаността в този център за данни подобрява в пъти нашето Anycast DNS представяне в цяла Южна Америка.

Азия / Индия / Мумбай

Нашият първи POP в Индия е базиран в дейта центъра на Web Werks, който се намира в Mumbai. Дейта центъра е свързан с основните Internet Exchanges в Индия - DE-CIX и NIXI. Те осигуряват нашето присъствие в Индия.

Азия и Океания / Хонг Конг - Equinix

Центърът за данни Equinix на Хонг Конг помага на компаниите да ускорят постиженията на бизнеса, като ги свържат с своите клиенти и партньори. Центърът за данни в Хонг Конг е бизнес център за 360 компании. Той е свързан с 85+ доставчици на мрежови услуги. Те могат също така да се свързват с клиенти и партньори в своята дигитална верига за доставки. Устройството на Хонконг е стратегически разположено в един от най-оживените центрове за международни финанси и търговия в Азия.

В дейта центъра в Хонконг имаме директна peer връзка до Китай с бърз транзит до China Unicom, China Telecom, Tencent, и Alibaba.

Сертификати: SSAE16/ISAE3402 SOC-1 Type II; ISO 27001

Азия и Океания / Сингапур - Equinix

Центровете за данни на Equinix в Сингапур заемат много от международните и регионалните мрежи, свързващи Южна Азия. Сингапурският ни обект е и водещата точка за достъп до една от трите световни три точки за peering. Сингапур е дом на операционния център Asia-Pacific Network на Equinix. Центърът за данни е свързан с повече от 195 доставчика на мрежови услуги.

Сертификати: SSAE16/ISAE3402 SOC-1 Type II; ISO 27001; PCI-DSS

Азия Пасифик / Япония / Токио - Path Network

Намираме се в един от центровете за данни на Equinix в Токио, Япония. Мрежовата свързаност е от нашия партньор Path Network с директна връзка към основните борси в страната - JPIX и BBIX. Свързани сме с NTT и някои от основните телекомуникационни доставчици в страната, което ни осигурява средна скорост и производителност в страната.

Сертификати: SOC 1 Type II; SOC 2 Type II; PCI-DSS; ISO 27001

Азия и Океания / Австралия / Сидни - SIS Group Data Center

SIS Group Sydney Data Center е съоръжение от световна класа, което работи с високоскоростни подсигурени интернет връзки и е добре оборудван, за да се справи с всяко изискване. Разположен в град Ватерло (само на 4 километра южно от централния бизнес район на Сидни), центърът за данни обслужва бизнеса в цялата градска зона в Сидни. Средата на центъра за данни на SIS Group е строго контролирана, за да гарантира, че хардуерът работи на оптимално ниво. Контролът на температурата и влажността, резервните електрозахранващи устройства, системите за откриване на вода и контрола за сигурност гарантират непрекъснат поток от данни. Центърът за данни също е свързан с оптични влакна с най-големите центрове за данни в Сидни.

Азия и Тихия океан / Тайван / Тайпе - HostingInside

Центърът за данни L.Y. Building на CHIEF TELECOM е домът на нашата мрежа в Тайпе, Тайван. Нашият мрежови доставчик HostingInside е добре свързан с всички големи доставчици на интернет и телекомуникационни услуги в страната, което ни позволява да покриваме целия вътрешен трафик на местно ниво.

Африка / Южна Африка / Йоханесбург - Hetzner's Data Centre Park

Центърът за данни Hetzner е централно разположен и лесно достъпен заедно от Йоханесбург и Претория. Той е енерго-ефективен, мрежово неутрален център за данни, който предлага сигурна и климатично контролирана среда. Благодарение на свързаността на този дейта център ние подобряваме нашето присъствие в Южна Африка до средно 30ms.

Повече информация за ClouDNS Anycast DNS

Безплатен DNS
Безплатно завинаги
 • 4 Unicast DNS сървъри
 • 1 DNS зона
 • 50 DNS Записи
 • 500K DNS заявки на месец
 • 1 Mail forward
 • Dynamic DNS
 • Уеб пренасочвания
 • 24/7 поддръжка на Live чат
Регистрирай се
Премиум DNS
Започващо от:
$2.95/месец
 • Всички безплатни и разширени функции
 • +4 Anycast Премиум Сървъри
 • Повече зони, записи, заявки и препращане на мейли
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 1,000% Uptime SLA
 • Започва от $2.95/месец
Сравни плановете
DDoS Protected DNS
Започващо от:
$5.95/месец
 • Всички безплатни и разширени функции
 • +4 Anycast Защитени Сървъри
 • Повече зони, записи и mail препращания
 • Неограничени заявки за месец
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 10,000% Uptime SLA
 • Започва от $5.95/месец
Сравни плановете
GeoDNS
Започващо от:
$9.95/месец
 • 4 Anycast DNS сървър
 • Ценово ефективно. Без допълнително таксуване.
 • Множество опции за таргетиране по геолокация
 • Поддръжка на EDNS-client-subnet
 • DDoS Protected
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 10,000% Uptime SLA
 • Започва от $9.95/месец
Сравни плановете
Бисквитките (cookies) ни помагат да доставяме нашите услуги. Когато използвате нашите услуги, Вие се съгласявате и приемате използването на бисквитките (cookies). Прочети повече