ClouDNS Anycast центрове за данни

Европа / Италия / Милано - Servereasy (IRIDEOS) - New!

Servereasy е нашият мрежови партньор в центъра за данни IRIDEOS, разположен в Милано, Италия. Имаме мрежова свързаност с всички основни мрежови оператори в страната и Milan Internet Exchange (MIX-IT), който ни позволява да насочваме целия трафик в Италия и да затваряме свързани страни към този център за данни.

Азия Пасифик / Япония / Токио - New Media Express (Equinix TY8) - New!

Ние сме в дейта центъра Equinix TY8 в Токио, Япония. Мрежовата връзка е от нашия партнъор New Media Express чрез директна връзка с големите играчи в страната - JPIX и Equinix Tokyo. Свързани сме към JPNIC и някои други от големите телеком доставчици в страната, което ни усигурява максимална скорост и приозводителност.

Сертификати: SOC 1 Type II; SOC 2 Type II; PCI-DSS; ISO 27001

Европа / Холандия / Steenbergen - Nedzone

Nedzone е премиум център за данни, разположен в Steenbergen, Холандия. Центърът за данни е мрежово неутрален и има връзка с големите световни и европейски телеком доставчици и network exchanges. Нашият мрежов партньор е NForce. Те ни предоставиха голям мрежови канал, в който можем да приложим нашите правила за защита от DDoS, което подобрява целия ни капацитет за защита на DDoS, както в локален така и в глобален мащаб. С информационния център Nedzone и мрежата на NForce имаме втора връзка в Холандия с основните Tier 1 доставчици и най-големите европейски network exchanges като AMSIX и DECIX. Нашето присъствие във втория център за данни в Холандия подобрява мрежовата ни подсигуреност и скалируемост в цяла Европа.

Сертификати: Security standard: ISO 27001

Европа / Германия / Франкфурт - combahton (Interwerk)

combahton IT предоставя колокация и услуги за DDoS защита в дейта центъра Interwerk Frankfurt. С combahton ние подобряваме не само нашето присъствие в Германия и Европа, но и нашата глобална DDoS защита. Като един от малкото доставчици на пазара, combahton стартира през 2013 с разработката на собствена DDoS защита. Днес те оперират високо напреднало и надеждно решение за защита. Анти-DDoS инфраструктурата е изградена на множество нива на защита. Лошият трафик е филтриран и намален чрез множество нива на филтрация, като финално трафика е филтриран от нашата система. Освен типичните сценарии като TCP, UDP, ICMP, IGMP, GRE и други мрежово базирани атаки, решението на combahton се справя също така и с Layer 7 атаки, които претоварват приложния слой с множество злонамерени заявки.

Европа / Германия / Нюрнберг - Hetzner

Германия е един от основните възли в Европа за взаимодействие. С дейта център Hetzner в Нюремберг ние имаме втора връзка с основните интернет доставчици в Европа. В допълнение, ДДоС Защитата на Hetzner подобрява нашата защита и възможност за миграция в глобално отношение. В момента, тяхната мрежа надвишава 2.5 Tbps и се разширява регулярно.

Европа / Великобритания / Лондон - Telehouse North

Намирайки се в Лондон Docklands, Telehouse North е един от най-добре свързаните центрове за данни в света с достъп до над 100 доставчика. Той е идеален център за данни за клиенти, които се нуждаят от ултра ниска латенция. Telehouse North е целенасочена стоманобетонна конструкция. Като първият създаден Colocation Data Center в Европа, Telehouse North предоставя на клиентите достъп до широка гама интернет доставчици. С 9717м2 техническо пространство този център за данни предлага високоеластична мощност и охлаждане за всички видове ИТ оборудване. 24-часовата охрана защитава обекта.

Сертификати: Quality Management System: ISO 9001

Европа / Русия / Москва - MnogoByte

Центърът за данни MnogoByte е разположен в района на Москва, Русия. Мрежата в центъра за данни предоставя свързаност до всички основни интернет доставчици в Русия и свързаните държави. Свързването на центърът за данни на MnogoByte към нашата мрежа подобрява нашето представяне в държавата както за корпоративни, така и за крайни клиенти. Благодарение на много добрата свързаност тук, ние покриваме близко до 100% от целия Руски трафик вътре в държавата с възможно най-добрата скорост.

Европа / България / София - Equinix

Equinix Data Center 3DC се намира в София, България. Центъра за данни има връзки към най-големемия network exchange и точка за peering в региона, Bulgarian Internet Exchange (BIX), и връзки към 30+ доставчици на мрежови услуги. Центърът за данни 3DC подобрява нашето присъствие във всички балкански страни.

Сертификати: ISO 27001; ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001; ISO 50001

Северна Америка / САЩ / Калифорния / Лос Анджелис - Psychz Network

В центъра за данни на Psychz в Лос Анджелис, всички охлаждащи уреди са независими с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Разположен в непосредствена близост до сградата One Wilshire, сървърите могат да предоставят 100+ Gagabits в Meet-me-room в One Wilshire и 100+ Gigabits интернет капацитет. Центъра за данни предлага множество доставчици на интернет като Hurricane, China Unicom, Nlayer, Tinet, NTT, Comcast и др. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / WA / Сиатъл

Нашият дейта център в Сиатъл се намира в една от емблематичните сгради в града - Westin билдинг, която е дом на множество мрежи и доставчици на облачни услуги в региона. Нашият мрежови партнъор - Astute Internet, ни предоставя отлична връзка с главните Tier 1 доставчици в региона - Leve3, CogecoPeer1, Shaw, и GTT, и ни свързва към основния Internet Exchange - SIX, къдети се генерират повече от 1TB трафик. Това подобрява нашето присъствие по целия западен бряг на Щатите. От нашия дейта център в Сиатъл имаме и директен peering към Internet Exchange във Ванкувар - VANIX. Връзката ни с Ванкувър подобрява нашето присъствие в цяла западна Канада.

Северна Америка / САЩ / Тексас/ Далас - Psychz Networks

В центровете за данни на Psychz Dallas всички охлаждащи уреди са независимо с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Центърът за данни е с капацитет 100+ Gigabit Internet. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / Тексас / Далас - Colocrossing

Далас е място, където са свързани помежду си множество мрежи, телефонни централи и кабели. Градът е много важно място за цялата територия на САЩ. Поради тази причина ClouDNS има втори център за данни в града. С Colocrossing постигаме по-добро подсигуряване, а центърът за данни добавя допълнителни Tier 1 и Tier 2 доставчици към нашата мрежа в Далас.

Северна Америка / САЩ / Ню Йорк - Colocrossing

Центърът ни за данни в Ню Йорк се намира в емблематичната сграда 111 8th Avenue, дом на много големи компании, включително Google и Ebay. Заемаме пространството на 12-ия етаж в центъра за данни на XO Communications. Ние сме свързани с мрежата на ColoCrossing, която работи с големите Tier 1 доставчици в региона - NTT, Level 3 и GTT.

Северна Америка / САЩ / Ню Йорк / Бъфало

Центърът за данни в Бъфало предоставя по-добра скорост, производителност и подисгуреност на нашата мрежа в Ню Йорк. Центърът за данни на Colocrossing е много добре свързан с големите Tier 1 доставчици в региона - Telia и XO.

Северна Америка / САЩ / Вирджиния / Ашбърн - Psychz Networks

В Psychz Ashburn дейта центъра ние използваме цялата мрежова инфраструктура на Psychz Networks. Това подобрява нашето регионално представяне в САЩ и нашита глобална DDoS защита. Ashburn дейта центъра ни свързва към най-важните доставчици на интернет в региона.

Северна Америка / САЩ / Северна Каролина / Ашвил - Immedion

Immedion Asheville е център за данни от корпоративен клас, разположен на високо плато между планините Great Smoky и Blue Ridge в технологичния център Biltmore Park, на около 10 километра от Националния център за данни за климата (NOAA). Разположена между двa планински върха, високо над най-близката наводняваща равнина и достатъчно далече във вътрешността, за да намали риска от ураганни бури и силни ветрове, съоръжението ни в Ашвил е защитено от много природни бедствия, които застрашават други центрове за данни.

Сертификати: SSAE 16; SOC I Type II

Северна Америка / САЩ / Джорджия / Атланта - Colocrossing

Центърът за данни в Атланта подобрява нашата скорост към Джорджия и свързаните щати. Центърът за данни Colocrossing ни осигурява директна връзка с XO Communications, Telia и Hibernia.

Северна Америка / САЩ / Илинойс / Чикаго

Чикагския център за данни е много важен за присъствието ни в Илинойс и цял централен САЩ. Colocrossing ни осигурява отлична връзка с GTT, което е един от основните Tier 1 доставчици ту. С Чикагския център за данни постигаме по-добра скорост и подсигуряване за цялата ни мрежа в САЩ.

Северна Америка / Канада / Квебек / Монреал - eStruxture

Информационният център eStruxture се намира в центъра на Монреал, Канада. Той е свързан с големите доставчици на телекомуникационни услуги в страната. Центърът за данни подобрява нашето присъствие в страната и североизточния регион на САЩ.

Сертификати: SOC2 Type II; HIPAA; PCI DSS

Южна Америка / Бразилия - Durand

Центърът за данни Durand е разположен в Сао Пауло, Бразилия. Той е много добре свързан към всички локални network exchanges и има директна връзка с множество доставчици в региона. Свързаността в този център за данни подобрява в пъти нашето Anycast DNS представяне в цяла Южна Америка.

Азия / Индия / Пун

Нашият първи POP в Индия е базиран в дейта центъра на Web Werks, който се намира в Пун, МХ. Дейта центъра е свързан с основните Internet Exchanges в Индия - MumbaiIX и NIXI. Те осигуряват нашето присъствие в Индия.

Азия и Океания / Хонг Конг - Equinix

Центърът за данни Equinix на Хонг Конг помага на компаниите да ускорят постиженията на бизнеса, като ги свържат с своите клиенти и партньори. Центърът за данни в Хонг Конг е бизнес център за 360 компании. Той е свързан с 85+ доставчици на мрежови услуги. Те могат също така да се свързват с клиенти и партньори в своята дигитална верига за доставки. Устройството на Хонконг е стратегически разположено в един от най-оживените центрове за международни финанси и търговия в Азия.

Сертификати: SSAE16/ISAE3402 SOC-1 Type II; ISO 27001

Азия и Океания / Сингапур - Equinix

Центровете за данни на Equinix в Сингапур заемат много от международните и регионалните мрежи, свързващи Южна Азия. Сингапурският ни обект е и водещата точка за достъп до една от трите световни три точки за peering. Сингапур е дом на операционния център Asia-Pacific Network на Equinix. Центърът за данни е свързан с повече от 195 доставчика на мрежови услуги.

Сертификати: SSAE16/ISAE3402 SOC-1 Type II; ISO 27001; PCI-DSS

Азия и Океания / Австралия / Сидни - SIS Group Data Center

SIS Group Sydney Data Center е съоръжение от световна класа, което работи с високоскоростни подсигурени интернет връзки и е добре оборудван, за да се справи с всяко изискване. Разположен в град Ватерло (само на 4 километра южно от централния бизнес район на Сидни), центърът за данни обслужва бизнеса в цялата градска зона в Сидни. Средата на центъра за данни на SIS Group е строго контролирана, за да гарантира, че хардуерът работи на оптимално ниво. Контролът на температурата и влажността, резервните електрозахранващи устройства, системите за откриване на вода и контрола за сигурност гарантират непрекъснат поток от данни. Центърът за данни също е свързан с оптични влакна с най-големите центрове за данни в Сидни.

Африка / Южна Африка / Йоханесбург - Hetzner's Data Centre Park

Центърът за данни Hetzner е централно разположен и лесно достъпен заедно от Йоханесбург и Претория. Той е енерго-ефективен, мрежово неутрален център за данни, който предлага сигурна и климатично контролирана среда. Благодарение на свързаността на този дейта център ние подобряваме нашето присъствие в Южна Африка до средно 30ms.

Повече информация за ClouDNS Anycast DNS

Безплатен DNS
Безплатно завинаги
 • 4 Unicast DNS сървъри
 • 3 DNS зони
 • 100 DNS Записи
 • 5M DNS заявки на месец
 • 3 Е-мейл пренасочвания
 • Dynamic DNS
 • Уеб пренасочвания
 • 24/7 поддръжка на Live чат
Регистрирай се
Премиум DNS
Започващо от:
$1.95/месец
 • Всички безплатни и разширени функции
 • +4 Anycast Премиум Сървъри
 • Повече зони, записи и mail препращания
 • Неограничени заявки за месец
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 1,000% Uptime SLA
 • Започва от $1.95/месец
Сравни плановете
DDoS Protected DNS
Започващо от:
$4.95/месец
 • Всички безплатни и разширени функции
 • +4 Anycast Защитени Сървъри
 • Повече DNS зони и Е-мейл пренасочвания
 • Неограничен брой записи
 • Неограничени заявки за месец
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 10,000% Uptime SLA
 • Започва от $4.95/месец
Сравни плановете
GeoDNS
Започващо от:
$9.95/месец
 • 4 Anycast DNS сървър
 • Ценово ефективно. Без допълнително таксуване.
 • Множество опции за таргетиране по геолокация
 • Поддръжка на EDNS-client-subnet
 • DDoS Protected
 • DNS Failover & DNSSEC
 • Безплатно мигриране на зони
 • 24/7 поддръжка на Live чат
 • 10,000% Uptime SLA
 • Започва от $9.95/месец
Сравни плановете
Бисквитките (cookies) ни помагат да доставяме нашите услуги. Когато използвате нашите услуги, Вие се съгласявате и приемате използването на бисквитките (cookies). Прочети повече