ClouDNS Anycast центрове за данни

Европа / Холания / Дронтен - Serverius

Serverius е доставчик за свързване и колокация, който се намира в Холандия, между най-големите интернет трасета на Европа в Амстердам и Франкфурт. Висококачествените услуги се предоставят на международни корпорации, които се нуждаят от доверие в Европа. Serverius DDoS protection cloud е проектиран върху бърз хардуер, от добре познати производители, с отворен код, патентовани механизми и собствена технология за филтриране от DDoS. Serverius R & D работи ежедневно, за да добави все повече и повече отбранителни технологии. Поради всичко това Serverius предлага една от най-добрите DDoS защити в света.

Europe / Netherlands / Steenbergen - Nedzone

Nedzone is premium data center located in Steenbergen, Netherlands. The data center is carrier neutral and has connectivity to the major world and European telecom providers and exchanges. Our network partner here is NForce. They have provided us a big network channel where we are able to deploy our DDoS Protection rules, which improves our whole DDoS Protection capacity. With the Nedzone data center and NForce network we have second connection in Netherlands to the major world Tier 1 providers and the biggest European Internet exchanges like AMSIX and DECIX. Our presence in a second data center in Neterlands improves our network redundancy and scalability in the whole Europe.

Европа / Германия / Франкфурт - combahton (Interwerk)

combahton IT предоставя колокация и услуги за DDoS защита в дейта центъра Interwerk Frankfurt. С combahton ние подобряваме не само нашето присъствие в Германия и Европа, но и нашата глобална DDoS защита. Като един от малкото доставчици на пазара, combahton стартира през 2013 с разработката на собствена DDoS защита. Днес те оперират високо напреднало и надеждно решение за защита. Анти-DDoS инфраструктурата е изградена на множество нива на защита. Лошият трафик е филтриран и намален чрез множество нива на филтрация, като финално трафика е филтриран от нашата система. Освен типичните сценарии като TCP, UDP, ICMP, IGMP, GRE и други мрежово базирани атаки, решението на combahton се справя също така и с Layer 7 атаки, които претоварват приложния слой с множество злонамерени заявки.

Европа / Великобритания / Лондон - Telehouse North

Намирайки се в Лондон Docklands, Telehouse North е един от най-добре свързаните центрове за данни в света с достъп до над 100 доставчика. Той е идеален център за данни за клиенти, които се нуждаят от ултра ниска латенция. Telehouse North е целенасочена стоманобетонна конструкция. Като първият създаден Colocation Data Center в Европа, Telehouse North предоставя на клиентите достъп до широка гама интернет доставчици. С 9717м2 техническо пространство този център за данни предлага високоеластична мощност и охлаждане за всички видове ИТ оборудване. 24-часовата охрана защитава обекта.

Европа / Русия / Москва - MnogoByte

Центърът за данни MnogoByte е разположен в района на Москва, Русия. Мрежата в центъра за данни предоставя свързаност до всички основни интернет доставчици в Русия и свързаните държави. Свързването на центърът за данни на MnogoByte към нашата мрежа подобрява нашето представяне в държавата както за корпоративни, така и за крайни клиенти. Благодарение на много добрата свързаност тук, ние покриваме близко до 100% от целия Руски трафик вътре в държавата с възможно най-добрата скорост.

Европа / България / София - Equinix

Equinix Data Center 3DC is located in Sofia, Bulgaria. The data center has interconnections to the region’s largest Internet exchange and peering point, the Bulgarian Internet Exchange, and connections to 30+ network service providers. 3DC data center improve our presence in the all Balkans countries.

Северна Америка / САЩ / Калифорния / Лос Анджелис - Psychz Network

В центъра за данни на Psychz в Лос Анджелис, всички охлаждащи уреди са независими с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Разположен в непосредствена близост до сградата One Wilshire, сървърите могат да предоставят 100+ Gagabits в Meet-me-room в One Wilshire и 100+ Gigabits интернет капацитет. Центъра за данни предлага множество доставчици на интернет като Hurricane, China Unicom, Nlayer, Tinet, NTT, Comcast и др. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / Тексас/ Далас - Psychz Networks

В центровете за данни на Psychz Dallas всички охлаждащи уреди са независимо с двойно захранване, включително охладители, вентилационни и климатични системи (HVAC) за пълен контрол на климата. Уязвимата към грешки инфраструктура на обекта включва съоръжения за съхранение и дистрибуция на електроенергия с очаквана наличност от 99,995%. Центърът за данни е с капацитет 100+ Gigabit Internet. С Psychz True DDoS Protection ние сме в състояние да смекчим атаките на layer 3/4, както и да защитим ефективно срещу layer 7, който атакува приложения, използвайки само малко количество трафик.

Северна Америка / САЩ / Вирджиния / Ашбърн - Psychz Networks

В Psychz Ashburn дейта центъра ние използваме цялата мрежова инфраструктура на Psychz Networks. Това подобрява нашето регионално представяне в САЩ и нашита глобална DDoS защита. Ashburn дейта центъра ни свързва към най-важните доставчици на интернет в региона.

Северна Америка / САЩ / Северна Каролина / Ашвил - Immedion

Immedion Asheville е център за данни от корпоративен клас, разположен на високо плато между планините Great Smoky и Blue Ridge в технологичния център Biltmore Park, на около 10 километра от Националния център за данни за климата (NOAA). Разположена между двa планински върха, високо над най-близката наводняваща равнина и достатъчно далече във вътрешността, за да намали риска от ураганни бури и силни ветрове, съоръжението ни в Ашвил е защитено от много природни бедствия, които застрашават други центрове за данни.

North America / Canada / Quebec / Montreal - eStruxture

eStruxture datacenter is located in the city center of Montreal, Canada. The facility is connected to the major telecom providers in the country. The data center improves our presence in the country and northeast region of United States.

Южна Америка / Бразилия - Maxihost

Центърът за данни Maxihost е разположен в Сао Пауло, Бразилия. Той е много добре свързан към всички локални network exchanges и има директна връзка с множество доставчици в региона. Свързаността в този център за данни подобрява в пъти нашето Anycast DNS представяне в цяла Южна Америка.

Азия и Океания / Хонг Конг - Equinix

Центърът за данни Equinix на Хонг Конг помага на компаниите да ускорят постиженията на бизнеса, като ги свържат с своите клиенти и партньори. Центърът за данни в Хонг Конг е бизнес център за 360 компании. Той е свързан с 85+ доставчици на мрежови услуги. Те могат също така да се свързват с клиенти и партньори в своята дигитална верига за доставки. Устройството на Хонконг е стратегически разположено в един от най-оживените центрове за международни финанси и търговия в Азия.

Азия и Океания / Сингапур - Equinix

Центровете за данни на Equinix в Сингапур заемат много от международните и регионалните мрежи, свързващи Южна Азия. Сингапурският ни обект е и водещата точка за достъп до една от трите световни три точки за peering. Сингапур е дом на операционния център Asia-Pacific Network на Equinix. Центърът за данни е свързан с повече от 195 доставчика на мрежови услуги.

Азия и Океания / Австралия / Сидни - SIS Group Data Center

SIS Group Sydney Data Center е съоръжение от световна класа, което работи с високоскоростни подсигурени интернет връзки и е добре оборудван, за да се справи с всяко изискване. Разположен в град Ватерло (само на 4 километра южно от централния бизнес район на Сидни), центърът за данни обслужва бизнеса в цялата градска зона в Сидни. Средата на центъра за данни на SIS Group е строго контролирана, за да гарантира, че хардуерът работи на оптимално ниво. Контролът на температурата и влажността, резервните електрозахранващи устройства, системите за откриване на вода и контрола за сигурност гарантират непрекъснат поток от данни. Центърът за данни също е свързан с оптични влакна с най-големите центрове за данни в Сидни.

Африка / Южна Африка / Йоханесбург - Hetzner's Data Centre Park

Центърът за данни Hetzner е централно разположен и лесно достъпен заедно от Йоханесбург и Претория. Той е енерго-ефективен, мрежово неутрален център за данни, който предлага сигурна и климатично контролирана среда. Благодарение на свързаността на този дейта център ние подобряваме нашето присъствие в Южна Африка до средно 30ms.

Безплатен

4 DNS сървъри

3 DNS зони

3 Е-мейл пренасочвания

Неограничен брой записи

Dynamic DNS

Уеб пренасочвания

Регистрирай се

Премиум DNS

Всички безплатни и разширени функции

+4 Anycast Премиум Сървъри

Повече DNS зони и Е-мейл пренасочвания

1,000% Uptime SLA

Започва от $2.00/месец

Сравни плановете

DDoS Protected DNS

Всички безплатни и разширени функции

+4 Anycast Защитени Сървъри

Повече DNS зони и Е-мейл пренасочвания

10,000% Uptime SLA

Започва от $4.95/месец

Сравни плановете

GeoDNS

Ценово ефективно. Без допълнително таксуване.

Множество опции за таргетиране по геолокация

Поддръжка на EDNS-client-subnet

DDoS Protected DNS

Започва от $9.95/месец

Сравни плановете
Бизквитките (cookies) ни помагат да доставяме нашите услуги. Когато използвате нашите услуги, Вие се съгласявате и приемате използването на бизквитките (cookies). Прочети повече