DNS Anycast

Protocolul Unicast este o reminiscență din trecut și nu satisface în mod adecvat nevoile clienților. Nu are capacitatea de a atenua atacurile DDoS la nivel global, de a avea o latență mai scăzută a DNS în întreaga țară sau de a face echilibrarea încărcării corespunzătoare în mai multe locații. DNS Anycast este biletul dvs. pentru un DNS rapid și de încredere în același timp!

ClouDNS dispune de un serviciu Premium Anycast DNS în fiecare dintre planurile DNS Anycast protejate DDoS pe care le adaptăm pentru dvs.(vizualizați planurile DNS Anycast protejate DDoS). Maximizăm viteza, minimizăm timpul de nefuncționare și oferim clienților noștri cel mai înalt nivel SLA posibil pentru fiecare dintre locațiile noastre globale. Clienții noștri au redundanță completă și fiabilitate în rețeaua noastră, cu o latență redusă pe fiecare continent.

DNS Anycast: Scurtă Descriere

Anycast este pur și simplu opțiunea superioară pentru DNS dar haideți să revenim puțin la a vă oferi o exemplificare de bază despre cum funcționează DNS Anycast.

Definiția pur tehnică afirmă că "DNS Anycast este o metodă de adresare și routare a rețelei, în care datagramurile de la un singur expeditor sunt direcționate spre cel mai apropiat nod topologic dintr-un grup de receptoare potențiale". Acest lucru ar putea fi un pic mai complicat de înțeles, deci, iată un mod mai simplu de a privi acest concept.

DNS Anycast este un concept simplu - puteți ajunge la o singură destinație, urmând rute diferite. În loc de a direcționa tot traficul pe un singur traseu, Anycast DNS utilizează mai multe locații care primesc interogări în rețea, dar în locații geografice diferite. Obiectivul este ca rețeaua să găsească calea cea mai scurtă pentru un utilizator către un anumit server DNS.

O prezentare a superiorității DNS Anycast

Acum că am explicat elementele de bază și am dat o definiție elementară a DNS Anycast, permiteți-ne să intrăm în detalii. Acestea sunt câteva dintre avantajele incontestabile pe care le obțineți atunci când utilizați rețeaua Anycast ClouDNS:

  • Echilibrare Încărcare / Eficientizare Viteză: ClouDNS folosește 23 POPs (puncte de prezență) în vasta noastră rețea Anycast - disponibilă pentru fiecare domeniu. Acest lucru are un efect pozitiv imediat asupra timpilor de răspuns, deoarece interogările sunt distribuite uniform pe baza încărcării sursei geografice și a serverelor.
  • Fiabilitate îmbunătățită: Uitați de problemele legate de întreruperi și de performanță - rețeaua noastră Anycast are mai multe servere dispersate geografic care redirecționează traficul de la orice POP atunci când există probleme care afectează performanța. Scopul nostru este acela de a furniza cel mai mare SLA atunci când este posibil.
  • Furnizori multipli de protecție DDoS: Atacurile DDoS sunt rapid neutralizate grație unui număr mare de furnizori de diminuare a DDoS care localizează atacurile DDoS, restricționează astfel de atacuri doar asupra unei porțiuni din grupul Anycast DNS și a unei porțiuni din rețeaua noastră, reducând la minimum riscul de nefuncționare.
  • Multiple Facilități de Mitigare DDoS: Nivelul nostru de securitate suplimentar detectează traficul rău intenționat și curăță traficul înainte de a ajunge în rețeaua noastră de servere DNS.
  • Echipamente reale în fiecare POP: Uitați de proxy-urile de caching nesigure! Folosim hardware real la fiecare POP, reducând astfel timpul inițial de răspuns pentru fiecare domeniu, făcându-l aproape instantaneu.
  • Monitorizare a Rutei pe Fiecare POP: Sistemul nostru analizează automat căile cele mai scurte pentru POP-urile noastre, atât locale, cât și globale, și le redirecționează prin locația geografică cu cea mai mică latență, cu zero perioade de nefuncționare.
  • Rețea Dual-Stack: Rețeaua noastră Anycast este o rețea completă cu două straturi - IPv4 și IPv6, disponibile pentru fiecare dintre POP-urile noastre.
  • Sistem autonom: Ceea ce pune cu adevărat sistemul nostru într-o ligă proprie sunt răspunsurile automate emise în decurs de 15 secunde. Un mare avantaj, deoarece reduce timpul de intervenție umană.
  • Suport: indiferent de zi, indiferent când, sunteți sprijinit în permanență fără întrerupere. ClouDNS oferă monitorizare și asistență în rețea continuă, neîntreruptă.

DDoS Business

$17.95/lună

DDoS Professional

$4.95/lună

StartUP

$5.00/lună

Personal

$2.00/lună
Zone DNS: 250 50 100 40
Înregistrări DNS: Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Interogări DNS pe lună: Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Protecție DDoS: yes yes no no
More details More details More details More details
Completely free trial. No credit cards required. No tricks.

Need a custom quote?

Please write us at sales@cloudns.net for a custom quote, additional zones or set up of a branded DNS service.

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe