Modalități de plată


PayPal reprezintă una dintre cele mai populare modalități de a fi plătit și de a plăti online sau de pe mobil. Acceptăm cele mai cunoscute tipuri de carduri precum și plăți direct din PayPal. Plățile cu acest furnizor de plăți sunt facturate in USD.
Skrill permite plăți sau transferuri de bani online cu focus pe costuri mici la transferurile internaționale. Payments with this payment provider are billed in EUR.
Bitcoin reprezintă o rețea de plată inovatoare precum și un nou tip de bani. Acceptăm plăți cu bitcoin prin sistemul de plată BitPay și Confirmo.
Acceptăm toate tipurile de carduri de credit și debit prin sistemul de plăți Gate2Shop. Plățile cu acest procesator pot fi facturate atât în USD cât și în EUR.
Aveți posibilitatea de a plăti prin transfer bancar în contul nostru din Bulgaria. Acceptăm SEPA și SWIFT. Plățile prin acest procesator pot fi facturate în USD, EUR și BGN.
”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe