Modalități de plată


PayPal reprezintă una dintre cele mai populare modalități de a fi plătit și de a plăti online sau de pe mobil. Acceptăm cele mai cunoscute tipuri de carduri precum și plăți direct din PayPal. Payments with this payment provider are billed in USD.
Skrill permite plăți sau transferuri de bani online cu focus pe costuri mici la transferurile internaționale. Payments with this payment provider are billed in EUR.
Bitcoin reprezintă o rețea de plată inovatoare precum și un nou tip de bani. Acceptăm plăți cu bitcoin prin sistemul de plată BitPay.
Acceptăm toate tipurile de carduri de credit și debit prin sistemul de plăți Adyen. Payments with this payment provider can be billed both in USD and EUR.
Aveți posibilitatea de a plăti prin transfer bancar în contul nostru din Bulgaria. Acceptăm SEPA și SWIFT. Payments with this payment provider can be billed both in USD, EUR, and BGN.
”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe