DNS Gestionat oferit de ClouDNS

Managed DNS
Ce este DNS Gestionat?
DNS Gestionat este un serviciu gestionat integral de către o companie specializată in găzduire DNS. Un furnizor pentru DNS Gestionat permite utilizatorilor să-și gestioneze traficul DNS folosind un Panou de Control online sau prin intermediul unei aplicații descărcate. ClouDNS este furnizor de DNS Gestionat din 2010. Misiunea noastră este de a oferi cele mai bune servicii DNS de pe glob. Îmbunătățim si redesenăm constant rețeaua noastră pentru a depăși standardele industriei și pentru a oferi clienților noștrii cel mai mare ROI. Infrastructura noastră DNS Anycast include un număr de 23 centre de date diferite, localizate in 12 țări pe 6 continente.
Cloud based DNS infrastructure
Infrastructură cloud
ClouDNS este proiectat să funcționeze ca un serviciu de infrastructură bazat pe cloud. Sistemul nostru dezvoltat pentru sincronizare și distribuție de date permite clienților noștri să monitorizeze în timp real starea zonelor DNS în cadrul fiecărei locații. Cu ajutorul serviciului nostru, puteți adăuga instantaneu resurse suplimentare DNS, în orice moment. Infrastructura noastră cloud permite sincronizarea setărilor dumneavoastră prompt și simultan în toate POP-urile23 (puncte de prezență), deci nu este necesară nicio acțiune suplimentară din partea dumneavoastră odată ce ați configurat zonele.
DNS features
Caracteristici si unelte profesionale
Ca furnizor de găzduire DNS gestionat, ClouDNS oferă un număr mare de funcții DNS profesionale și instrumente pentru DNS principal, secundar și reverse. Oferim toate tipurile de înregistrări DNS și setările de care aveți nevoie. În plus, oferim Redirecționare E-mail, Redirecționare Web, Dynamic DNS, Parcare Domenii, statistici DNS HTTP REST API, partajarea zonelor și multe altele! Consultați aici o listă mai detaliată de caracteristici.
DDoS Protected DNS
DNS protejat la DDoS
Există un număr mare de furnizori de CDN (Content Delivery Network) și Mitigare Web DDoS pe piață. Este ușor să găsiți o modalitate de a vă proteja aplicația de atacurile DDoS, dar nu este la fel de ușor să vă protejați numele de domeniu de a fi Punct singular de eroare (SPOF). Echipa noastră are o experiență vastă în noile tehnologii de mitigare DDoS, combinată cu parteneriatul de lungă durată cu cele mai importante companii de mitigare DDoS de pe piață. Ca un serviciu suplimentar oferim DNS protejat la DDoS. Pentru clienții noștri care au nevoie de o soluție completă, putem oferi DNS Protejat DDoS cu protecție suplimentară DDoS pentru site-ul web, servere de jocuri sau alte aplicații. Contactați-ne dacă doriți o soluție customizată.

Gratuit DNS

4 Servere DNS

3 Zone DNS

3 Redirecționări mail

Zone nelimitate

DNS Dinamic

Redirectare web

Înregistrați-vă gratuit

Premium DNS

Toate opțiunile pachetului Gratuit

+4 Anycast Premium Servers

Mai multe zone DNS și Redirecționări Mail

1,000% Uptime SLA

Începând de la $2.00/lună

Compară tipuri subscripții

Protejat DDoS DNS

Toate opțiunile pachetului Gratuit

+4 Anycast Protected Servers

Mai multe zone DNS și Redirecționări Mail

10,000% Uptime SLA

Începând de la $4.95/lună

Compară tipuri subscripții

GeoDNS

Costul efectiv. Nesupraîncărcat.

Multiple opțiuni de țintă Geolocalizare

Asistență EDNS-client-subnet

Protejat DDoS DNS

Începând de la $9.95/lună

Compară tipuri subscripții
”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe