Media și recenzii

Ce spune mass-media despre noi?

ClouDNS este cel mai mare furnizor european de găzduire DNS. Din acest motiv, deseori stârnim interesul diverselor mass-media. De-a lungul anilor, multe instituții media au publicat diverse articole despre CloudDNS. Dacă sunteți un reprezentant media și aveți nevoie de informații suplimentare despre serviciile noastre, ne puteți contacta la sales@cloudns.net. În următoarea listă puteți vedea câteva dintre articolele publicate despre noi:

Recenzii

Pe lângă încrederea mass-media, ClouDNS este adesea lăudat de cele mai populare platforme de recenzii din lume. Motivul pentru aceasta este numărul mare de recenzii de 5 stele pe care le primim.

ClouDNS is a leader in for Managed DNS Providers on G2

Produsele din cadranul High Performer din Raportul Grid® au scoruri ridicate de satisfacție a clienților și scoruri scăzute de prezență pe piață în comparație cu restul categoriei.

ClouDNS is a leader in for Managed DNS Providers on G2

Produsul Easiest Setup din Indexul de Implementare a obținut cel mai mare rating Ease of Setup din categoria sa.

ClouDNS is a leader in for Managed DNS Providers on G2

Cel mai bun produs de utilizabilitate din Indexul de utilizare a obținut cel mai mare rating de utilizare din categoria sa.

Insigna Crozdesk Happies Users este acordată soluțiilor cu clienți mulțumiți și multor semnale pozitive pe Crozdesk și nu numai. Pentru a obține această insignă, un produs are nevoie de o evaluare medie de cel puțin 4,5/5,0 pentru un număr mare de evaluări. Doar ~10% dintre soluții primesc această distincție.

Insigna de furnizor de încredere Crozdesk este acordată furnizorilor cu prezență de piață sau cotă de piață estimată. Aceasta se bazează pe o estimare algoritmică a numărului de utilizatori determinată de algoritmul de clasare AI al Crozdesk. Doar ~20% dintre soluții primesc vreodată această insignă.

Insigna Quality Choice de la Crozdesk este acordată vânzătorilor care se deosebesc de restul pieței. Doar soluțiile care obțin un Crozscore de 80 sau mai mare primesc această insignă. Acest prag este eliminat de aproximativ 1/3 din soluțiile de pe Crozdesk.

Testimoniale clienți ClouDNS

Ne bucurăm că, pe lângă cele mai populare platforme de recenzii ale clienților din lume, primim adesea feedback pozitiv direct pe site-ul nostru. Dacă doriți să împărtășiți impresiile dvs. despre serviciile CloudDNS, o puteți face aici!

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe