Premium DNS
Protejat DDoS DNS
GeoDNS

GeoDNS Start

$9.95/lună

GeoDNS Professional

$44.95/lună

GeoDNS Business

$79.95/lună
Zone DNS: [?] 1 5 10
Înregistrări DNS: [?] 1,000 5,000 10,000
Interogări DNS pe lună: [?] 100M [?] 500M [?] 1,000M [?]
Perioadă de evaluare complet gratuită. Nu sunt necesare cărți de credit. Fără trucuri.

Ridicați afacerea dvs. la un nou nivel de viteză cu GeoDNS

Costul efectiv. Nesupraîncărcat.
Oferim unul dintre cele mai rentabile servicii GeoDNS de pe piață cu o cantitate optimă de zone, înregistrări și interogări pe lună. Chiar dacă avem limite la interogările lunare, nu vă vom factura suplimentar sau suspenda DNS-ul dvs. dacă există un maxim într-o anumită lună. Dacă interogările sunt în mod constant peste limită, vă vom contacta pentru a discuta despre actualizarea contului dvs. GeoDNS gestionează toate aspectele DNS fără a fi nevoie să cumpărați hardware, să instalați software sau să angajați mai mult personal IT.
Multiple opțiuni de țintă Geolocalizare
Cu ajutorul serviciului nostru GeoDNS puteți viza regiuni din Statele Unite sau din Canada, țări întregi sau continente. Folosind GeoDNS-ul puteți construi o rețea Geolocation Load Balancing sau Content Delivery Network (CDN) foarte precisă. Segmentați-vă traficul și trimiteți-i pe utilizatori către serverele create doar pentru aceștia.
Asistență EDNS-client-subnet
Construiți-vă propriul CDN sau Geolocation Load Balancing cu geolocalizare extrem de precisă, care decide privind locația reală a vizitatorului și nu locația resolverului DNS pe care îl utilizează. Serviciul nostru GeoDNS este testat și pe deplin compatibil cu servicii cum ar fi OpenDNS și Google Public DNS.
DNS protejat la DDoS
Atacurile DDoS sunt in crestere, atât în frecvență cât și în severitate. Protecția DDoS este absolut necesară atunci când vine vorba de DNS. Oferim DNS protejat DDoS si GeoDNS într-un singur serviciu.
Optimizat pentru motoarele de căutare
Unul din criteriile de clasificare ale motoarelor de căutare este timpul de încărcare a paginii. Mulțumită Anycast Network interogările DNS sunt trimise către cea mai apropiată locație disponibilă astfel timpii de încărcare pentru vizitatorii dvs. sunt reduși semnificativ. Cu cât site-ul este mai rapid cu atât mai mare este clasificarea în motoarele de căutare.
Scalabilitate
Rețeaua noastră GeoDNS este amplasată strategic în imediata vecinătate a locațiilor geografice cu trafic ridicat. Întotdeauna monitorizăm și extindem rețeaua noastră, pe măsură ce crește și traficul într-o anumită regiune. Cu 21 centrele de date DNS Anycast pe 6 continente, utilizatorii dvs. vor avea răspunsul la interogările efectuate cât mai aproape de locația lor.
GeoDNS personalizat
Aveți nevoie de o soluție personalizată GeoDNS pentru afacerea dvs.? Doriți să setați opțiuni individuale de direcționare în funcție de Geo? Nici o problema! Trimiteți-ne un e-mail la sales@cloudns.net, vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm.

GeoDNS Start

$9.95/lună

GeoDNS Professional

$44.95/lună

GeoDNS Business

$79.95/lună
Servere GeoDNS Anycast: [?] 4 4 4
Locații Anycast DNS: [?] 21 21 21
Zone DNS: [?] 1 5 10
Înregistrări DNS: [?] 1,000 5,000 10,000
Interogări DNS pe lună: [?] 100M [?] 500M [?] 1,000M [?]
Directia DNS funcție de geolocație: [?] yes yes yes
Suport al EDNS: [?] yes yes yes
Protecție DDoS: [?] yes yes yes
Acces HTTP API: [?] yes yes yes
Domenii cloud/bulk: [?] yes yes yes
Managementul TTL per înregistrare: [?] yes yes yes
Înregistrări SOA: [?] yes yes yes
DNS Branding: [?] yes yes yes
Statistici DNS: [?] yes yes yes
Redirecționări web cu frame: [?] yes yes yes
DNS Dinamic: [?] yes yes yes
Redirecționări mail : [?] 3 15 30
Uptime SLA: [?] 10,000% 10,000% 10,000%
Perioadă de evaluare complet gratuită. Nu sunt necesare cărți de credit. Fără trucuri.

Pachete suplimentare disponibile

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe