Премиум DNS
DDoS Protected DNS
GeoDNS

GeoDNS Start

$9.95/месец

GeoDNS Professional

$44.95/месец

GeoDNS Business

$79.95/месец
DNS зони: [?] 1 5 10
DNS Записи: [?] 1,000 5,000 10,000
DNS заявки на месец: [?] 100M [?] 500M [?] 1,000M [?]
Напълно безплатно. Без кредитна карта. Без трикове.

Придвижете Вашия Бизнес на следващото ниво на скорост с GeoDNS

Ценово ефективно. Без допълнително таксуване.
Ние предоставяме едни от ценово най-евективните GeoDNS услуги на пазара с оптимален брой зони, записи и заявки на месец. Въпреки че имаме лимити за заявките на месец, ние не таксуваме допълнително и не спираме DNS зоните, ако има пик през един или два месеца. Ако заявките постоянно надвишават месечния лимит, ние ще се свържем с Вас да дискутираме разширяването на Вашия акаунт. Нашият GeoDNS управлява всички аспекти на вашия DNS без да е нужно да купувате хардуер, да инсталирате софтуер или да наемате повече IT персонал.
Множество опции за таргетиране по геолокация
С нашата GeoDNS услуга Вие можете да таргетирате по региони в САЩ и Канада, цели държави или континенти. Използвайки нашия GeoDNS можете да изградите много точено и ефективно балансиране на натоварването по геолокация или мрежда за доставка на съдържание (Content Delivery Network / CDN). Сегментирайте трафика и насочете потребителите си към сървърите предназначени точно за тях.
Поддръжка на EDNS-client-subnet
Изградете Ваш собствен CDN или Geolocation Load Balancing с високо акуратна геолокализираща услуга, която взима решения на база на реалната локация на посетителите, а не на база локацията на техния DNS resolver. Нашата GeoDNS услуга е тествана и напълно съвместима с услуги като OpenDNS и Google Public DNS.
DDoS защитен DNS
DDoS атаките се увеличават както по честота, така и по тежест. DDoS защитата е задължителна функция, когато говорим за DNS. Ние предоставяме DDoS защитен DNS и GeoDNS в една обща услуга.
Приятелски настроен за търсещите машини
Един от ранкинг критериите на всички търсещи машини е скоростта на зарежда на страницата. Откакто DNS заявките се рутират до най-близката локация благодарение на нашата Anycast мрежа, времето на зареждане на вашите посетители е значително намалено. Колкото по-бърз е Вашия сайт, толкова по-висок ранк ще получи.
Скалируемост
Нашата GeoDNS мрежа е стратегически разположена в непосредствена близост до географски локации с колямо количество уеб трафик. Ние редовно следим и разширяваме нашата мрежа, когато трафика се увеличи от даден регион. С нашите 23 Anycast DNS центрове за данни разположени на 6 континента, Вашите потребители ще получат отговор на техните запитване от възможно най-близката локация.
Персонализиран GeoDNS
Имате нужда от персонализирано GeoDNS решение за Вашия бизнес? Искате да правите индивидуални гео-таргитирани настройки? Няма проблем! Пишете ни на sales@cloudns.net, ние ще бъдем повече от щастливи да Ви помогнем.

GeoDNS Start

$9.95/месец

GeoDNS Professional

$44.95/месец

GeoDNS Business

$79.95/месец
Anycast GeoDNS сървъри: [?] 4 4 4
Anycast DNS локации: [?] 23 23 23
DNS зони: [?] 1 5 10
DNS Записи: [?] 1,000 5,000 10,000
DNS заявки на месец: [?] 100M [?] 500M [?] 1,000M [?]
DNS насочване по геолокация: [?] yes yes yes
Поддръжка на EDNS: [?] yes yes yes
DDoS Защита: [?] yes yes yes
HTTP API достъп: [?] yes yes yes
Cloud/Bulk зони: [?] yes yes yes
TTL настройка на записите: [?] yes yes yes
SOA настройка на домейните: [?] yes yes yes
DNS брандинг: [?] yes yes yes
DNS статистики: [?] yes yes yes
Уеб препращания с frame: [?] yes yes yes
Dynamic DNS: [?] yes yes yes
Е-мейл пренасочвания: [?] 3 15 30
Uptime SLA: [?] 10,000% 10,000% 10,000%
Напълно безплатно. Без кредитна карта. Без трикове.

Налични допълнения

Бизквитките (cookies) ни помагат да доставяме нашите услуги. Когато използвате нашите услуги, Вие се съгласявате и приемате използването на бизквитките (cookies). Прочети повече