Progam de afiliere

Bine ați venit la Programul de afiliere CloudDNS! Alăturați-vă rețelei noastre de afiliați și începeți să câștigați comisioane prin promovarea serviciilor noastre de găzduire DNS de încredere, servicii de monitorizare, nume de domenii, certificate SSL și Google Workspace.

Vă vom furniza un cod pentru un link pe care să îl adăugați la site-ul sau la e-mail. Acest link va conține ID-ul tău unic și de fiecare dată când cineva face click pe linkul tău, se înregistrează și cumpără un cont DNS premium sau unele dintre celelalte servicii disponibile, vei câștiga bani. Programul se bazează pe cota din venituri în timp real.

De ce să vă alăturați programului de afiliere CloudDNS?

Câștigați comisioane competitive

Primiți comisioane generoase pentru fiecare client la care vă referiți la CloudDNS. Cu cât faci mai multe recomandări, cu atât câștigi mai mult. Este atat de simplu!

Partener de încredere

ClouDNS este un furnizor de găzduire DNS de încredere și sigur în care companiile din întreaga lume au încredere. Beneficiați de promovarea unui serviciu care asigură timp de funcționare 100% și timpi de rezoluție rapidi.

Integrare ușoară

Integrați fără probleme programul nostru de afiliere în site-ul sau platforma dvs. Vă oferim instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a începe să câștigați rapid comisioane.

Urmărire în timp real

Urmăriți-vă recomandările și comisioanele în timp real prin intermediul tabloului nostru de bord ușor de utilizat pentru afiliați. Obțineți informații despre performanța dvs. și optimizați-vă strategia pentru rezultate maxime.

Gamă largă de servicii

Oferiți publicului dvs. o varietate de soluții DNS, inclusiv DNS gestionat, DNS protejat DDoS, GeoDNS sau serviciu de monitorizare, nume de domenii, certificate SSL și Google Workspace. Oferiți soluții potrivite pentru afaceri de toate dimensiunile și industriile.

Suport dedicat

Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini la fiecare pas. Aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență? Vă avem acoperit.

Cum funcționează

  1. Înregistrare: Aderarea la Programul de afiliere CloudDNS este rapidă și ușoară. Pur și simplu înregistrați-vă și obțineți linkul dvs. unic de afiliat.
  2. Promovează: Distribuiți linkul dvs. unic de afiliat prin site-ul dvs. web, blog, rețele sociale sau campanii de e-mail. Utilizați materialele noastre de marketing pentru un impact maxim pentru a promova CloudDNS.
  3. Câștigați comisioane: Câștigați comisioane pentru fiecare client nou care se înscrie și cumpără prin linkul dvs. de afiliat. Cu cât promovezi mai mult, cu atât câștigi mai mult!
  4. Câștigă bani: Primiți-vă comisioanele. Oferim plăți la timp afiliaților noștri pentru a vă recompensa eforturile prompt.

Serviciu DNS Administrat

Informații pentru partea procentuală de venit și cum este raportată la numărul total de comenzi plătite pentru ultimele 30 de zile.
Comenzi Venituri
0 - 9 15%
10 - 29 17%
30 - 59 19%
60 - 99 21%
100 - 149 23%
150+ 25%

Monitorizare

Informații pentru partea procentuală de venit și cum este raportată la numărul total de comenzi plătite pentru ultimele 30 de zile.
Comenzi Venituri
0 - 9 15%
10 - 29 17%
30 - 59 19%
60 - 99 21%
100 - 149 23%
150+ 25%

Domenii

Informații pe ultimele 30 de zile cu privire la cota de venit din numărul de ani pentru care este cumpărat un domeniu.
Numărul de ani cumpărați pentru domeniu Venituri
0 - 9 $0.40
10 - 19 $0.50
20 - 29 $0.60
30 - 39 $0.70
40 - 49 $0.85
50+ $1.00

Certificate SSL

Informații despre cota ta de câștig per număr de ani la SSL cumpărat, pentru ultimele 30 de zile.
Ani SSL cumpărați Venituri
0 - 9 $0.40
10 - 19 $0.50
20 - 29 $0.60
30 - 39 $0.70
40 - 49 $0.85
50+ $1.00

Google Workspace

Informații despre valoarea cotei tale din venit pentru fiecare cont Google Workspace activ.
Conturi Cota din venit per utilizator
0 - 9 $0.35
10 - 19 $0.40
20 - 29 $0.45
30 - 39 $0.50
40 - 49 $0.60
50+ $0.70

Cum intru în program?

Sunteți gata să vă creșteți veniturile cu CloudDNS? Alăturați-vă programului nostru de afiliere acum și începeți să câștigați comisioane la fiecare recomandare de succes.

Creați un cont gratuit de aici sau folosiți un cont existent. Linkul dvs. unic poate fi găsit în meniul Facturare, submeniul "Program de afiliere"

Ai întrebări? Contactați echipa noastră 24/7 Live Chat Support!

Reguli și Condiții

  1. Toți afiliații trebuie să accepte și să respecte Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate. Nerespectarea poate duce la suspendarea temporară sau încetarea permanentă a contului.
  2. Programul de afiliere este un program de partajare de venituri. Un afiliat câștigă bani atunci când un client s-a înregistrat prin link-ul lui și achiziționează un cont premium sau un nume de domeniu. Prin cumpărare înțelegem: înregistrarea, reînnoirea și transferul de nume de domenii precum și înregistrarea sau reînnoirea de conturi premium.
  3. Veniturile sunt calculate și se adaugă la sold după fiecare plată.
  4. Este interzis să deschizi două conturi pentru a căștiga comisioane din propriile plăți. Conturile multiple atrag închiderea contului.
  5. Din balanță puteți plăti comenzi sau puteți rambursa fonduri prin PayPal. Rambursările sunt procesate o dată pe săptămână.

întrebări frecvente

”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe