Secure Web Site

Securizați site-ul dumneavoastră și datele clienților

Certificatele SSL protejează datele personale ale clienților dvs., inclusiv parolele, cărțile de credit și informațiile privind identitatea. Obținerea unui certificat SSL este cel mai simplu mod de a crește încrederea clienților în afacerea dvs. online.

De ce să cumpărați un certificat SSL?

Măriți încrederea clienților
Mulți clienți caută activ pictograma de blocare SSL înainte de a transmite date sensibile. Obțineți un certificat SSL pentru a crește încrederea clientului în afacerea dvs. online.
Clasament SEO mai bun
Google oferă clasamente mai mari site-urilor securizate cu certificate SSL. Ceea ce înseamnă că certificatele SSL sunt esențiale pentru afacerea dvs. online.
Securitate maximă
Certificatele SSL Comodo oferă criptare de până la 128 sau 256 de biți pentru o securitate maximă a datelor vizitatorilor site-ului dvs. web
Comodo Secure Seal
Certificatul dvs. vine cu un sigiliu Comodo Secure, care servește ca o notificare constantă clienților că site-ul dvs. este protejat.

Positive SSL (Promo)

$19.95/An   $12.45/An

Validare domeniu

1 Domeniu

Eliberat în 2 zile

Garanția părții interesate $10,000.00

Domeniu (Gazdă):
Alegeți perioada:

Positive SSL Wildcard

$79.95/An

Validare domeniu

Subdomenii nelimitate

Eliberat în 2 zile

Garanția părții interesate $10,000.00

Nume domeniu:
Alegeți perioada:
”Cookies” ne ajută să vă putem oferi serviciile noastre. Folosind serviciile noastre vă exprimați acordul pentru utilizarea ”cookies”. Află mai multe